Grup Vilar Riba va celebrar divendres 6 d’octubre el seu Vilar Riba Day, la primera de les accions de celebració dels 30 anys del grup. Tot l’equip, format per 120 persones, va participar a una jornada d’activitats que va tenir lloc a El Munt, a Castellterçol.

La jornada del Vilar Riba Day va començar al matí amb una cursa d’orientació pel territori per equips. Al migdia, un cop finalitzada la cursa, es va fer una gran arrossada que es va tancar amb un pastís en forma de l’emblemàtic edifici de la seu central del grup, a Vic.

Posteriorment, el soci-director del grup, Joan Riba, va adreçar unes paraules d’agraïment a totes les persones que han participat en algun moment o participen actualment al projecte: “Sense tots i cadascun dels que n’han format part durant aquests 30 anys, tots els que sou aquí, els clients, els proveïdors… avui la història de Vilar Riba seria una altra”.

La jornada es va cloure amb l’estrena del vídeo corporatiu de Vilar Riba. Amb el lema “Junts, Sumant futur”, el vídeo mostra les diferents àrees de negoci del grup, des de la mirada de les persones que formen part de l’equip.