Vilar Riba dedicarà el 6è Fòrum Empresa del Fòrum Gastronòmic a la sostenibilitat i l’ús del Big Data al sector de la gastronomia

La sisena edició del Fòrum Empresa, organitzat per Vilar Riba en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, tractarà la gestió de la sostenibilitat i del Big Data als negocis de restauració. El Fòrum Empresa es celebrarà el dilluns 20 de novembre i reunirà referents del món de la restauració en diverses ponències i taules rodones en què explicaran casos pràctics.

La primera sessió tractarà la Gestió de l’èxit i del fracàs a través d’una conferència a càrrec de Gaspar Roura. Una taula rodona entre Carme Ruscalleda, del restaurant Sant Pau; Daniele Rossi, d’Slow Food Barcelona, i Artur Martínez, de Capritx, continuarà amb el Fòrum Empresa per parlar sobre La sostenibilitat com a factor d’èxit.

Vilar Riba informarà sobre com gestionar el Big Data al sector amb la conferència Anticipar-se al futur: big data a la restauració i mostrarà la importància d’aquest aspecte a les empreses, independentment de com de gran sigui el negoci. El Fòrum Empresa acabarà amb la taula rodona Taules que cotitzen, reserva o no reserva, en què es parlarà sobre les llistes d’espera de restaurants amb la presència de Xavi Alba, de Tiquets; Manel de la Rubia, del Celler de Can Roca; Santi Taura, de Santi Taura Restaurant, i Iago Pazos, d’Abastos 2.0.

Es poden realitzar les inscripcions a la pàgina web de Fòrum Girona.

Podeu veure el resum del Fòrum Empresa 2016 al següent vídeo: